U bent hier

Directie en Team

Directeur:

De school wordt sinds augustus 2004 geleid door een vrouwelijke integrale schoolleider: Anita Heiligers.

Zij stelt zich in het kort aan u voor:

Sinds het najaar van 1979 ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik ben als 19-jarige begonnen als kleuterleidster. Destijds was dat voor scholen van Stichting Meerssen en omgeving. Mijn eerste eigen groep kleuters kreeg ik in 1980 in Hulsberg. Daarna ging ik in Meerssen-West werken, waar ik mij verder ontwikkelde tot volledig bevoegde leerkracht voor de basisschool. De speciale zorg voor leerlingen trok mijn belangstelling waardoor ik de opleiding tot interne begeleider volgde. In deze functie heb je ook een leidinggevende taak en die breidde ik uit tot het adjunctschap van basisschool ’t Hwagveld.
In 2004 rondde ik de opleiding tot directeur basisschool af en solliciteerde ik op de vacature in Schimmert. Hier begon ik in augustus 2004 als directeur. In september 2009 werd 't Kirkeveldsje een participant van BredeSchool Schimortera. De samenwerking tussen de participanten en de zorg voor het gebouw zijn onderdeel van mijn takenpakket als integrale schoolleider van Stichting Innovo. Om mezelf verder te bekwamen heb ik in 2014 de Master Degree Leadership in Education gehaald. In januari 2016 start ik met de leergang Bildung.  Bildung heeft te maken met de ontwikkeling van de ‘persoon als geheel’.

Naast mijn werk ben ik graag samen met mijn gezin op mijn woonplek Urmond.
Mijn lijfspreuk is: overwin en groei.

Team

Het team bestaat uit onderwijzend personeel en onderwijsondersteunend personeel, aangestuurd door de directeur. Totaal een twintigtal personeelsleden. De school is een opleidingsschool. Dit betekent dat het team jaarlijks versterkt wordt met een aantal Pabo stagiaires. Ook andere stagiaires zijn welkom op de school. Zij stellen zich voor in het infoblad.