U bent hier

Wie is wie

 

Elly Eijssen-Heffels
Mijn naam is Elly Eijssen-Heffels, afkomstig uit Born. Ik woon samen met echtgenoot Guus, zoon Lars en onze katten in de Rozemarijnstraat. Zoon Jorg woont met echtgenote Nicole, dochtertje Lisa  en hun dwergpapegaaien en cavia’s in Maastricht.
Sinds januari 2006 ben ik namens het Kerkbestuur lid van de SAC. Na de middelbare school heb ik op diverse werkplekken binnen DSM financieel-administratief werk gedaan. Toen mijn kinderen nog klein waren (heel lang geleden) werkte ik natuurlijk niet buitenshuis!  Wel heb ik steeds vrijwilligerswerk gedaan op school. O.a. moederhulp peuterspeelzaal, meegaan schoolzwemmen, handenarbeid, documentatiecentrum en verkeersbrigadier.;
Later werkte ik voor een facilitair bedrijf t.b.v. NATO en AFCENT (tot 2002) en tevens als studiebegeleider voor middelbare scholieren. Dit laatste heb ik parttime nog gedaan tot 2007. Op dit moment ben ik behalve vice-voorzitter van het Kerkbestuur ook secretaris/penningmeester en werkend lid van de Ziekendienst Schimmert.
Omdat ik nog steeds zeer geïnteresseerd in en betrokken bij het onderwijs ben vind ik het lidmaatschap van de SAC uitdagend en inspirerend.
 

 

Claudia van Oppen

Als moeder van Dries, Fien en Loes vind ik het leuk om bij activiteiten van hun school betrokken te zijn. Tevens vind ik het interessant om mee te denken over actuele thema’s en de mogelijke invloed hiervan op de ontwikkeling van de school. Ik hoop dat ik vanuit mijn rol als ouder maar ook op basis van mijn kennis en ervaring op het gebied van onderwijs, onderzoek en kennisvalorisatie een waardevolle bijdrage aan het beleid van de school kan leveren.
 

 

Cecile Menheere

Ik ben Cecile Menheere en moeder van Matthijs, Anne, Wouter en Sophie, die alle vier nog op het Kirkeveldsje zitten.  Ik ben al langer luizenmoeder, maar vind het ook leuk om op een andere manier betrokken te zijn bij de kinderen en de school. In het dagelijks leven werk ik als specialist ouderengeneeskunde (vroeger verpleeghuisarts) binnen de ouderenpsychiatrie. Daar kom ik heel uiteenlopende en ingewikkelde problematiek tegen, zowel op de afdeling als op de polikliniek.

In mijn vrije tijd ben ik ook graag bezig met koken, tuinieren en piano spelen. Daarnaast zit ik in het bestuur van Dievanoss, waar de kinderen mij waarschijnlijk wel kennen als degene die de lezers regelt.
 

 

Els Peeters
Ik ben Els, de mama van Finn en Kasper Henning. Samen met papa Tom en hond Luna wonen we vlakbij de watertoren, in een oude werkplaats van WML. Daar runnen Tom en ik communicatiebureau Gobetween. In mijn vrije tijd kan ik me lekker uitleven met tekenen en schilderen. Als je het leuk vindt om mijn werk te zien, kijk dan maar eens op www.werkplaatsschimmert.nl
Ik wil graag actief betrokken zijn bij ’t Kirkeveldsje. Omdat ik overdag meestal een drukke agenda heb, zonder echte regelmaat, lukt het nauwelijks om me in te zetten bij dagactiviteiten. De SAC is voor mij een uitgelezen kans om me toch te verdiepen in de school en een toegevoegde waarde te leveren.

 

Carlien Rouschop
Ik ben Carlien. Ilva is mijn dochter (en die van Erik). Als moeder ben ik nieuwsgierig naar de thema's en ontwikkelingen binnen de school. Hieraan wil ik graag een bijdrage leveren. De SAC vind ik daarvoor een interessant platform. Ik vind het leuk om vanuit verschillende perspectieven naar ontwikkelingen te kijken en op een open manier samen ergens naartoe te werken.
In mijn werk bij Jobstap doe ik dat ook. Daar helpen we leerlingen van speciaal en praktijkonderwijs, als dat hun wens is, aan een betaalde baan. Werkgevers helpen we zo aan goed passende medewerkers. Om dat te organiseren, verbinden we allerlei partijen met elkaar die soms dezelfde maar ook verschillende belangen hebben. Ik hou ervan om te leren en me te ontwikkelen en doe dat op verschillende manieren. Daarnaast vind ik het ook leuk om af en toe lekker te feesten, tijd door te brengen met m'n gezin, lekker te eten, te wandelen met de honden of vriendinnen, te klussen en soms het avontuur op te zoeken.

 

Anica Eurelings
Ik ben Anica Eurelings, moeder van Senn, Niene en Wess. Van origine ben ik psychologe, maar sinds de komst van onze kinderen oefen ik dit beroep niet meer uit. Ik run nu samen met mijn man Erik ‘gezondheidscentrum d’n Dippo’ en ‘fysiotherapiepraktijk Eurelings’ in Schimmert. Al langere tijd wilde ik graag meer voor school betekenen. Toen de oproep van de SAC kwam, was de keuze dan ook snel gemaakt. Ik hoop dat ik met mijn achtergrond in de psychologie, met mijn kennis uit het ondernemerschap, en met mijn ervaring als moeder een zinvolle bijdrage kan leveren. In het dagelijks leven geniet ik het meeste van samen actieve dingen doen met mijn gezin. We zijn dan ook regelmatig wandelend of fietsend in de mooie natuur van Schimmert en omstreken te vinden.

  Hugo Luijten
Ik ben Hugo, papa van Sten en Ella. Werkzaam als business analist bij Koninklijke Mosa. Door het werk is het niet vaak mogelijk om overdag betrokken te zijn bij activiteiten van de school, maar ik vind het wel belangrijk om als ouder mijn steentje bij te dragen. De SAC is in de avonduren en mede hierdoor een prima gelegenheid om toch mee te denken en te praten over allerlei actuele onderwerpen die spelen op onze school.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met klusjes in en om het huis en probeer, met nadruk op probeer, mijn conditie wat op peil te houden met hardlopen. Verder houd ik van reizen en voetbal.