U bent hier

Informatieblad 449


Staat het in de agenda?

  • Dinsdag 6 juni: een extra vrije dag voor groep 1 t/m 4.

  • … onze lio stagiaire Asta Huisman, groep 6/7, afgelopen week haar eindgesprek heeft gehad en geslaagd is met excellent? Zij is nu een startbekwame leerkracht basisonderwijs. Proficiat Asta, fantastisch. Asta zal tot aan de zomervakantie nog op school zijn.
  • … lio stagiaire Irysia Prevoo, groep 2, heeft haar eindgesprek in de laatste schoolweek. Succes voor jou Irysia met de laatste loodjes.
  • … We de afgelopen 3 weken tijdens het werken aan thema ‘water’ onderzoek hebben gedaan naar de verschijningsvorm ijs? En wist je dat je de bevindingen van alle groepen kunt komen bekijken op de buitenkant van de ramen van Jong Nederland? Kom gerust een kijkje nemen om te zien hoe we te werk gaan! Dinsdag gaan we verder onderzoek doen naar de verschijningsvorm water.
  • … het merendeel van de kinderen van groep 4 zondag hun Eerste Heilige Communie doen? Wij wensen hen een hele fijne dag. Alvast van Harte Gefeliciteerd.
  • ... de leerlingen van groep 7 en een aantal van groep 6 afgelopen woensdag de instructie voor brigadier hebben gehad? Een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. Iedereen heeft dit met goed gevolg doorlopen. De brigadiers voor volgend schooljaar zijn er klaar voor! Meisjes en jongens; goed gedaan hoor! Succes volgend schooljaar.

Ingezonden stukken:

Oproep!

Voor een project in Afrika, speciaal voor kinderen die niets hebben, zouden wij het fijn vinden als jullie, als leerlingen van ’t Kirkeveldsje, eens thuis willen kijken of jullie soms een knuffel, een kleurboekje of een ander klein speelgoedje ‘overhebben’. In het gebied waar deze spulletjes naar toe gaan is zelfs geen school waar de kinderen naar toe kunnen. Met jullie ‘bijdrage’ kunnen we hun een heel groot plezier doen.Je kunt de spulletjes inleveren op school. Wij zorgen dan dat ze op de plaats van bestemming komen.

Alvast heel hartelijk bedankt!
José Frissen en Frits Heiligers.