U bent hier

Informatieblad 471


Opening van het nieuwe kalenderjaar.

Wij hebben weer een hele leuke opening gehad van het nieuwe kalenderjaar. De ouderraad verzorgt elk jaar opnieuw, volgens een vaste traditie, de nieuwjaarsborrel voor de kinderen. Geweldig, een hele leuke activiteit. Buiten verzamelen alle groepen en iedere groep heeft een nieuwjaarswens bedacht. Die wordt uitgesproken en bezegeld met een knaller van partyconfetti. Daarna wordt binnen gesmikkeld van een wafel en een glaasje kinderchampagne. HEERLIJK, GEZELLIG EN FIJN!!


Het onderwijscafé op dinsdag 16 januari gaat niet door.

Helaas zijn er slechts tien aanmeldingen voor het Onderwijs café SWPBS, gepland op dinsdag 16 januari. Dit heeft ertoe geleid dat de avond geen doorgang zal hebben. 


Vooruitblik carnaval

Het programma van carnaval wordt momenteel op de achtergrond uitgewerkt door de ouderraad. Volgende week wordt u via Isy uitgebreid geïnformeerd. Bij deze alvast de eerste informatie. Op de schoolkalender staat vermeld dat er afwijkende schooltijden zijn.
Deze zijn als volgt:
Groep 1 tot en met 4 van 10.00 uur-13.00 uur. De kinderen lunchen na afloop thuis.
Groep 5 tot en met 8 van 10.00 uur-15.00 uur.
Zij hebben doorlopende schooltijd, komen tussen de middag niet thuis. Zij krijgen een lunch aangeboden door de ouderraad.

Ouders zijn zowel in de ochtend als in de middag welkom om carnaval mee te vieren Ook worden nog ouders gezocht die muziek kunnen maken in de optocht. U kunt zich hiervoor opgeven bij de ouderraad.
Tipje van de sluier van het programma: hossen en springen, optocht met de schoolprins-en prinses en natuurlijk “de Taarbreuk”.


De overblijfgroep zoekt versterking op donderdag!

Het overblijfteam kan uitbreiding gebruiken. Heeft u interesse om het team op donderdag te versterken? We zijn op zoek naar mensen die tijdens de middagpauze de kinderen helpen bij het eten en drinken en toezicht houden op het schoolplein, tegen een vrijwilligersvergoeding. De pauze begint om 11.45 uur en duurt tot 12.50 uur. Wilt u meer weten over hoe het overblijven reilt en zeilt? Dan nodigen we u uit om eens vrijblijvend met ons mee te lopen! Is uw interesse gewekt? Stuur dan een mail naar anita.heiligers@innovo.nl of loop even binnen tijdens het overblijven.

Het overblijfteam van basisschool 't Kirkeveldsje


  • …maandag via Isy een bericht is uitgegaan waarin wij u op de hoogte hebben gebracht van het personeelstekort? Graag aandacht hiervoor.
  • … wij ook een brief met betrekking tot ‘veranderende schooltijden’ via Isy met u deelden? Wij zouden het fijn vinden als u uw mening hierover met ons deelt. Dit kan t/m 15 januari middels een reactie op het bericht op Isy.
  • …het zusje van Marthe en Yarah vorige week is overleden? Wij wensen iedereen uit haar omgeving heel veel sterkte in deze verdrietige tijd.
  • …de overgroot oma van Tygo, Isa, Sid, Melles, Neva, Dries, Fien, Loes, Julie en Mirthe is overleden? Wij wensen de gezinnen veel sterkte toe.
  • … in groep 1 nu rondom het thema post gewerkt wordt?  De kinderen zijn met de juffen een brief gaan posten en naar het postkantoor in de Coop geweest. Daar zijn ze zo lief geweest om van allerlei spullen mee te geven om onze posthoek te verrijken. Dank je wel hiervoor!

Ingezonden stuk: