U bent hier

Informatieblad 482


Staat het in uw agenda?

  • 13 april: Staking van de leerkrachten, alle kinderen hebben vrij.
  • 23 april t/m 4 mei: Meivakantie
  • 9 mei: Luizencontrole
  • 10 en 11 mei: Verlengd Hemelvaart weekend. Alle kinderen hebben vrij.

Opbrengst vastenactie/El Manguaré

Ook dit jaar hebben de kinderen weer goed hun best gedaan om geld in te zamelen voor stichting El Manguaré in Peru. Van groep 1 t/m groep 8 werden er klusjes gedaan in en om het huis. Dit heeft ervoor gezorgd dat we samen een prachtig bedrag van € 750,-opgehaald hebben.
Van dit geld kunnen in Peru volop leermaterialen aangeschaft worden. Dat is super!

Namens de kinderen en vrijwilligers van El Manguaré heel erg bedankt!4 mei viering gemeente Nuth

Heb je je kleurplaat, tekening of gedicht al af? Maandag is de laatste gelegenheid om het in te leveren. Jij doet toch zeker ook mee?


  • … wij afgelopen MR vergadering afscheid hebben genomen van MR lid Katinka vanwege een andere schoolkeuze voor haar zoon Funs? Wij wensen haar zoon succes op de nieuwe school en bedanken Katinka voor 1,5 jaar inzet en meedenken met de MR.
  • ... er in de fietsenstalling geen vaste plekken voor de groepen zijn? Iedereen mag overal zijn fiets neerzetten! Staat er een andere fiets op de plaats waar jouw fiets ook wel eens staat, zet je fiets dan ergens anders neer. Heb respect voor andermans eigendom!
  • ... er nog steeds ouders nodig zijn voor de diverse activiteiten en het vervoer tijdens de koningspelendag op 20 mei? Kijk nog eens op Isy voor meer info.

Ingezonden stukken:

Hallo allemaal,

Jullie kunnen je weer aanmelden voor de vrijmarkt op Koningsdag om jullie spullen te verkopen. Dus ga maar eens flink opruimen en kijken met welke spullen je andere kinderen blij wilt maken. Meld je nu alvast aan voor een plekje op de vrijmarkt via vrijmarkt@jeugdraadschimmert.nl
Dan zien we jullie graag 27 april tijdens Koningsdag in Schimmert.
Lokatie: speeltuin (of bij slecht weer in de gymzaal). Verkoop van 15.00 tot 17.00
Meer informatie volgt nog.

Met vriendelijke groeten van de Jeugdraad


Childlearnmarathon.

Hardlopen in Schimmert voor een goed doel.
Op zondag 24 juni wordt voor de 9e keer de marathon in Schimmert gelopen. Naast de hele en de halve marathon staan ook de estafette, de 7 en de 14 km op het programma. De kidsrun is speciaal voor de basisschoolleerlingen. Zij lopen één of twee rondes van 750m. Inschrijven kan via de website www.childlearnmarathon.nl
De baten zijn bestemd voor projecten tegen kinderarbeid in India.