U bent hier

Informatieblad 484


Staat het in uw agenda?

  • 23 april t/m 4 mei: Meivakantie
  • 9 mei: Luizencontrole
  • 10 en 11 mei: Hemelvaart; alle groepen hebben vrij
  • 21 mei: Pinkstermaandag; alle groepen hebben vrij
  • 22 mei: Pinksterdinsdag; vrij voor de groepen 1 t/m 4

Het Ouderpanel (voorheen School Advies Commissie) zoekt nieuwe leden

Voor het volgend schooljaar is het ouderpanel op zoek naar nieuwe leden. Aangezien het panel uit 5 vrouwen en 1 man bestaat zijn we nu eerst op zoek naar een papa.
Sterk, slim, sportief, handig.... daar hoef je niet aan te voldoen. Zolang je maar betrokken bent en positief-kritisch mee wilt praten over de ontwikkeling van onze kinderen op school.
Meer weten? Bel Hugo Luiten op 06-11288790 of mail hugo.luijten@mosa.nl

NB. Na de vakantie krijgen alle kinderen de oproep op papier mee naar huis met uitgebreide informatie. Wegens een technische storing is het helaas vandaag niet mogelijk deze flyer in dit informatieblad te publiceren.


Wist je dat... ?

  • …een leerling van groep 3B  een gouden ringetje heeft verloren op de speelplaats van de onderbouw? Een ringetje met emotionele waarde! Wil diegene die dit ringetje vindt dit bij Ankie afgeven?
  • …juffrouw Véronique deze week verhuisd is? We wensen haar en haar gezin veel woonplezier op de nieuwe plek toe.

Ingezonden stuk:

Koningsdag 2018   

Dit jaar is Koningsdag op vrijdag 27 april a.s. en hebben wij als Jeugdraad Schimmert een mooi dagprogramma georganiseerd voor jong en oud! Iedereen op de basisschool heeft een poster gekregen en daarop kun je een mooi creatief knutselwerk maken en een foto van je creatie opsturen naar info@jeugdraadschimmert.nl of via facebook sturen. Vergeet niet je naam en leeftijd erbij te vermelden. We reiken na de opening 3 prijzen uit aan de winnaars van deze knutselwedstijd! (Extra posters zijn binnenkort beschikbaar bij Coop Schimmert)

We starten om 14.00 met de opening en serenade voor de gehuldigde(n). We houden aansluitend een lawaaioptocht waarbij je met je eigen muziek/lawaai instrument mag meelopen. Ook dit jaar is er weer een vrijmarkt voor kinderen van de basisschool. Daar kunnen ze hun speelgoed en spullen aanbieden of een workshop houden zoals nagels lakken, knutselen of iets anders. 

Wil je meedoen op de vrijmarkt, meld je dan nu aan via vrijmarkt@jeugdraadschimmert.nl. De vrijmarkt is van 15.00 tot 17.00. Je kunt je spullen klaarzetten om 13.00. Dan kun je daarna meedoen met de opening en de lawaai optocht. Om 15.00  start de verkoop (en de andere activiteiten).
Locatie: speeltuin (of bij slecht weer in de gymzaal).
Kijk ook in de Gos folder voor het volledige programma of op onze website.

Voor meer activiteiten van Jeugdraad Schimmert kijk gerust eens op onze site www.jeugdraadschimmert.nl of op onze facebook pagina www.facebook.com/jeugdraadschimmert

Oranjecomité – Jeugdraad