U bent hier

Informatieblad 493


Maandag is het zo ver!

De laatste dagen van de zomervakantie zijn nu toch écht aangebroken. Na zes warme, zonnige vakantieweken is het tijd om het “normale leven” weer op te pakken. Op tijd naar bed, vroeg opstaan, in de kleren schieten, een boterham naar binnen werken, de lunch box vullen, nog snel even de tanden poetsen en op naar school …..

Tsja, misschien moet uw kind er nog niet aan denken. Misschien mag de vakantie voor hem of haar wel nog een eeuwigheid duren. Maandag is het toch echt zo ver! De meesters en juffen hebben er in ieder geval al heel veel zin in. Het kriebelt al een paar dagen en ze zijn allemaal in de weer geweest om de klaslokalen startklaar te maken.

Alles is inmiddels gereed en ziet er weer super gezellig uit. Er ontbreekt echter nog één ding ….. de kinderen!
Tot maandag dus.


Staat het in uw agenda?

  • Maandag 20-08: 8.30 - 9.00 uur - Kennismaking (vrijblijvend) met Jork Schellings onder het genot van een kopje koffie/thee
  • Woensdag 22-08: Luizencontrole
  • Donderdag 23-08: 8.30 - 9.00 uur - Kennismaking (vrijblijvend) met Jork Schellings onder het genot van een kopje koffie/thee

Even voorstellen...

Na veertien mooie jaren op ’t Kirkeveldsje heeft Juf Anita “het stokje” doorgegeven. En wel aan mij. In deze nieuwsbrief wil ik mijzelf kort aan u voorstellen.

Naam: Jork Schellings
Leeftijd: 40 jaar
Lengte: 208 cm (u kunt mij dus niet over het hoofd zien)
Partner: Linda
Kinderen: Raff (7), Tijn (5)
Woonplaats: Heerlen
Hobby’s: Koken, BBQ-en, lezen
Jaren werkzaam in onderwijs: 16
Functies: Leerkracht, schoolleider, trainer/procesbegeleider

Bovenstaande opsomming is misschien niet de meest ideale manier om mij voor te stellen. Of bent u wel veel wijzer geworden? Waarschijnlijk niet. Een persoonlijke kennismaking is veel waardevoller! Ik zie er dan ook naar uit om u en alle leerlingen te ontmoeten. U gaat mij de komende dagen en weken dus ongetwijfeld zien of spreken op de speelplaats of in de school. De deur staat in ieder geval altijd open!
Ik kijk er enorm naar uit om op ’t Kirkeveldsje aan de slag te gaan. Ik heb vertrouwen in een goede samenwerking en zal mijn bijdrage leveren om uw kind(eren) een fijne, waardevolle en leerzame schooltijd te geven!

Met vriendelijke groet,
Jork Schellings


  • ... ziekmeldingen 's-ochtends voor 9 uur telefonisch moeten worden doorgegeven (045-4041321)?
  • ... Het gymrooster in het laatste infoblad van vorig schooljaar staat?
  • ... U via Isy-schoolinfo de tussen schoolse opvang kunt regelen? Heeft u nog voldoende tegoed? 
  • ... Wij u en uw kinderen een geweldig, leerzaam, gezellig, inspirerend schooljaar toewensen?