U bent hier

Informatieblad 497


Staat het in uw agenda?

  • Woensdag 26 september: Studiedag; alle leerlingen hebben vrij.
  • Week 39 en 40: Oudervertel gesprekken. Heeft u al ingetekend?
  • Vrijdag 5 oktober: Kienen; georganiseerd door de Ouderraad.

Even voorstellen...

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sander Theunissen. Momenteel zit ik in het derde jaar van de Pabo in Sittard en dit jaar loop ik stage in groep 7B van 't Kirkeveldsje. 
Momenteel ben ik bezig met de leeftijdspecialisatie 'het oudere kind'. Dit betekent dat ik mij wil specialiseren in de groepen 5 tot en met 8. In mijn lessen vind ik het leuk om ICT te gebruiken en om de wereld de klas in te halen door middel van de actualiteit.
Buiten mijn studie vind ik het ook leuk om virtuele spellen te spelen en zo nu en dan een film te kijken.

Hallo, mijn naam is Britt Kanters.

Zoals jullie misschien al hebben gehoord van de kinderen; een nieuwe juf in groep 1/2B. Komend schooljaar loop ik stage in groep 1/2B. Ik ben er iedere donderdag en om de twee weken een hele week (met uitzondering van de vrijdag). Ik zit nu in mijn vierde jaar (laatste jaar) van de Pabo en heb gekozen voor de specialisatie jonge kind. Omdat ik in mijn laatste jaar zit betekent dit ook dat ik vanaf februari de klas zal overnemen, onder supervisie van juf Ine.

Voordat ik aan de Pabo begon heb ik mijn diploma Onderwijsassistent behaald. Ik ben 23 jaar, woon in Neerbeek en werk ik al 8 jaar met plezier bij Albert Heijn. Naast mijn opleiding en werk vind ik het leuk om te gaan uit eten met vrienden, naar een terrasje te gaan of met mijn oppaskindjes erop uit te gaan. Zelf heb ik heel veel zin om er komend schooljaar, samen met de kinderen en de juffen, een topjaar van te maken.
Heeft nog vragen? Stel ze gerust!